Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Απειλούν ότι θα κάψουν την Δασκάλα-ηρωίδα στην Θράκη-Και είναι η κόρη του π.προέδρου του Αρείου Πάγου




Για ποια Ελλάδα μιλάμε; Την χώρα που σε χωριό της Θράκης απειλούν να κάψουν την δασκάλα -κόρη του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου; Ο λόγος; Επειδή μαθαίνει στα παιδιά Ελληνικά, την νοοτροπία και τις παραδόσεις της χώρας μας. ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
Απείλησαν ότι θα μας κάψουν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι! Ο Ηλίας Ελευθεριάδης, σύζυγος της ηρωικής «δασκάλας με τα ξανθά μαλλιά» Χαράς Νικοπούλου, που τους τελευταίους μήνες έχει γίνει το «κόκκινο πανί» για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, επειδή διδάσκει στα ελληνικά,καταγγέλλει απειλές κατά της ζωής της δικής του και της συζύγου του και δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία για τη μεροληπτική στάση Ελλήνων τοπικών αρχόντων εις βάρος της οικογένειάς του, στην...


...προσπάθειά τους να είναι αρεστοί στη μουσουλμανική μειονότητα.
Στο πομακικό χωριό Μεγάλο Δέρειο της Θράκης εδώ και μέρες μυρίζει μπαρούτι. Τη χαρά της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου μετά τη θετική απάντηση του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι θα εγγυούταν την ομαλή επιστροφή της στα καθήκοντά της στο μειονοτικό σχολείο του χωριού, διαδέχτηκαν ο τρόμος και η αγανάκτηση. Και αυτό διότι από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, οι φανατικοί σουνίτες του χωριού προσπαθούν να κλείσουν το σχολείο με την εξωφρενική δικαιολογία της έλλειψης μαθητών (αυτή τη στιγμή λειτουργεί με δέκα μαθητές αφού οι περισσότεροι γονείς έχουν απαγορεύσει στα παιδιά τους να παρακολουθούν τα μαθήματα) και με την ανοχή Ελλήνων δημάρχων, αντινομαρχών, ακόμη και βουλευτών, ζητούν λυσσαλέα την απομάκρυνση της δασκάλας και του συζύγου της από το Μεγάλο Δέρειο. Κατηγορούν, δε, τον σύζυγο της κυρίας Νικοπούλου ότι φωτογραφίζει τα ανεγειρόμενα και τα νεοανεγειρόμενα κτίρια των μουσουλμάνων της κοινότητας, απειλώντας ότι θα παραδώσει τους φακέλους και τα στοιχεία στην Πολεοδομία καθώς επίσης και ότι μαζί με τη σύζυγό του απειλούν τους γονείς που εργάζονται σε χριστιανούς εργοδότες με απόλυση από την εργασία τους.


espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου