Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

το "ΟΧΙ" που πρέπει να πούμε σήμερα

Αλλη μια επετειος του "ΟΧΙ" εφτασε. Για αλλους ημερα μνημης και τιμης, για αλλους απλη αργια. Δυστυχως, οσο περνανε τα χρονια και ξεθωριαζουν σιγα-σιγα τα γεγονοτα εκεινης της εποχης, θεωρουμε οτι η συγκεκριμενη γιορτη ειναι μαλλον παρωχημενη. Γελιομαστε ομως. Γιατι, ειδικα σημερα, ειναι πιο επικαιρη απο ποτε.

Τωρα ειναι που πρεπει να πουμε "ΟΧΙ" σε προσωπα και καταστασεις. Ισως οχι πολεμωντας στα βουνα της Πινδου, αλλα ακομα και στην καθημερινη μας ζωη. Σαν απογονοι των ηρωικων πολεμιστων του 1940, εχουμε χρεος να πουμε:

-ΟΧΙ στο ξεπουλημα της χωρας μας σε εγχωριους και αλλοδαπους καλοθελητες. Ποναμε την πατριδα μας και θα αντισταθουμε σ'οποιονδηποτε τολμησει ν'ακουμπησει εστω μια σπιθαμη γης απ'αυτην.

-ΟΧΙ στους συμβιβασμους, στις "ενδιαμεσες συμφωνιες" και στις δηθεν διαπραγματευσεις με θρασυδειλους γειτονες, που θελουν να μας κλεψουν τα παντα κι εμεις απλα...συζηταμε το ποσο θα μας απομεινει τελικα. Τερμα στη δουλικοτητα, την υποχωρητικοτητα και το ραγιαδισμο της εξωτερικης μας πολιτικης.

-ΟΧΙ στην αποβλακωση, την αποχαυνωση και την πλυση εγκεφαλου των διαφορων ανθελληνικων κεντρων. Θελουν να μας κανουν να ξεχασουμε τις ριζες μας, να ντρεπομαστε που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και να αποχρωματιστουμε εντελως εθνικα.
-ΟΧΙ στους γραικυλους, τους πουλημενους εγχωριους Εφιαλτες, τις προδοτικες "συνιστωσες", τα μεταλλαγμενα κομματα-τσιρακια της νεας ταξης που προσπαθουν να μας πεισουν οτι νοιαζονται για το καλο μας, αλλα ουσιαστικα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η πληρης καταρρευση των εθνικων μας αντιστασεων και η μετατροπη μας σε πειθηνια οργανα του "πολυπολιτισμικου παραδεισου" που ονειρευονται.
-ΟΧΙ στην ισοπεδωση και απαξιωση της Ορθοδοξης Χριστιανικης κληρονομιας και πιστης μας, μεσω της σκανδαλολογιας & λασπολογιας εναντιον ιερωμενων και μοναστηριων. Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι, η θρησκευτικοτητα ειναι αναποσπαστο κομματι της ψυχοσυνθεσης μας ως λαος και κανεις λυσσασμενος αθεος δε μπορει να μας την αφαιρεσει.
-ΟΧΙ στη δικτατορια των ελεγχομενων Μμε, που μας σερβιρουν κουτοχορτο και πληρως φιλτραρισμενες "ειδησεις". Δε θελουμε κατευθυνομενους τηλε-εισαγγελεις, αλλα πραγματικους δημοσιογραφους που να λενε την αληθεια, οντας ανεξαρτητοι απο τους γνωστους 5-10 νταβατζηδες-μεγαλοκαρχαριες του συστηματος.
-ΟΧΙ στη λησμονια των αγωνων εκεινων των ηρωικων φανταρων, που πολεμησαν σε φοβερες συνθηκες για να ειμαστε εμεις σημερα ελευθεροι. Δεν ντρεπομαστε ουτε για τον Ιωαννη Μεταξα, ουτε για τις σημαιες που βαζουμε στο μπαλκονι μας. Ειμαστε πατριωτες και το λεμε χωρις δισταγμο μηπως μας χαρακτηρισουν "φασιστες","ρατσιστες" και λοιπες αηδιες. Αν ειναι εγκλημα να εισαι υπερηφανος για τη χωρα σου και να ενδιαφερεσαι γι'αυτην, τοτε ναι, ειμαστε οι χειροτεροι εγκληματιες.
-ΟΧΙ στην καταστροφη, απαξιωση και ελεγχο της Παιδειας απο επαγγελματιες καταληψιες-δηθεν "αγωνιστες", κομματοσκυλα καθηγητες και βλακονεοελληνες γονεις. Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να καταλαμβανει, να καταστρεφει και να οικειοποιειται δημοσια περιουσια, που εχει πληρωσει με κοπο και ιδρωτα ο φορολογουμενος ελληνικος λαος.
-ΟΧΙ στη γελοιοποιηση και "ασυλοποιηση" των Πανεπιστημιων, που αντι να αξιοποιουνται ως υψιστο εθνικο κεφαλαιο αφηνονται ερμαιο στα χερια φοιτητοπατερων, στελεχων κομματικων νεολαιων και λοιπων αλητηριων, εκδραμοντων απο Εξαρχεια, Κολωνακι και αλλες "προοδευτικες " περιοχες.
-Τελος, ΟΧΙ στο χλιαρο και πολιτικως ορθο, επομενως πληρως αντεθνικο, εορτασμο της 28ης Οκτωβριου και των υπολοιπων Εθνικων Εορτων. Θα γιορτασουμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, με ψηλα τις σημαιες, τραγουδωντας δυνατα τον Εθνικο Υμνο και χειροκροτωντας στις Παρελασεις οσους μαθητες τιμουν ακομα εκεινη τη μερα.
Γιατι για εμας, το "ΟΧΙ" δεν ειναι απλως μια λεξη, αλλα κυριως συμβολο Αντιστασης: τοτε στον επιδοξο ξενο κατακτητη, σημερα στους εγχωριους ολετηρες της πατριδας μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου