Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΟΛΟΙ στην πορεία του Σαββάτου εναντίον της μασωνικής στοάς-λέσχης Μπίλντερμπεργκ!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΚΛΕΙΝΕΙ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΥΦΤΟΠΑΝΗΓΥΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Το Σάββατο 16/05/2009 θα γίνει πορεία ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ των υπόγειων σκοτεινών μασονικών «εγκεφάλων» που δρουν για την ισοπέδωση και των αφανισμό των Εθνών!

Προσκαλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, όπου και αν ανήκουν να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ένα ισχυρό μήνυμα σε αυτούς τους υποχθόνιους γραβατάκιδες, όπως επίσης και στους ντόπιους δοσίλογους, γνωστούς πλέον υπηρέτες τους ,που αποφασίζουν για το μέλλον της Πατρίδας μας και των παιδιών μας ότι δεν θα «περάσουν» από τα χωματά μας τόσο εύκολα, ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ και να ρίχνουν στα ντόπια τσουτσέκια τους!



ΤΟ Σαββατο λοιπόν 16/05/2009 και ώρα 3μμ θα βρισκόμαστε όλοι μας στο "Αγνάντι" της Βουλιαγμένης απο όπου θα ξεκινήσει και πορεία προς το ξενοδοχείο Astir Palace οπου λαμβάνει χώρα η παραπάνω συνεδρίαση.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ!

Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Για να πάρουν αυτό που τους αξίζει!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ και ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ!

Ενημερωθείτε και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Είναι χρέος όλων μας να συμμετάσχουμε αύριο σ'αυτή την πολύ καλή πρωτοβουλία!Την ώρα που η Βουλή κλείνει επ'αόριστον,κάποιοι έχουν πάει ήδη διακοπές και το χειρότερο,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟ-ΒΥΖΙ-ΟΝ-ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ Τ'ΑΥΤΙ ΤΗΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!
Όχι,εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες "αντιρατσιστές","αντιφασίστες","αντιεξουσιαστές" κλπ:τα άτομα αυτά,ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ...ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ-ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ,ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΛΟΜΠΙ,ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΠ-ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ",ΚΟΥΝΕΒΕΣ ΚΛΠ.
Βλέπετε,ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ!Έτσι και αυτοι οι επαγγελματίες "εξεγερμένοι",ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!Εμείς,οι απλοί Έλληνες πολίτες,καλούμε σε ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ!
Υπάρχει μια ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την London Daily News,ότι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι απειλήθηκαν από την Κυβέρνηση (την ελληνική άραγε;Ή τα μεγάλα αφεντικά;) ότι "θα χάσουν τη δουλειά τους,αν τολμήσουν να καλύψουν δημοσιογραφικά το γεγονός"!!!Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο,πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΘΩΑ ΕΙΝΑΙ!
Γι'αυτό λοιπόν,δίνουμε ΟΛΟΙ αύριο το παρόν στην πορεία διαμαρτυρίας:να φωνάξουμε δυνατά σ'αυτούς τους "κυρίους" ότι ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου