Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Ευρωπαϊκή Ενωση, η νέα Σοβιετική Ένωση !!

Μια εξέχουσα προσωπικότης πρώην Σοβιετικός αντιφρονώντας λέει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ανησυχητικά όμοια σε ιδεολογικές βάσεις τους, και τις μεθόδους της, προς τη Σοβιετική Ένωση. Συγγραφέας και πολιτικος ακτιβιστής ο Vladimir Konstantinovich Bukovsky, ο οποίος πέρασε 12 χρόνια στη Ρωσική γκουλάγκ, έχει προειδοποίησει τους πολιτες της Ευρώπης ότι βρίσκονται σε κίνδυνο να επιτρέψουν σε ένα νέο ολοκληρωτικό υπερκράτος να αυξάνεται.
"Δεν θέλουν να είστε βρετανός ή γαλλος. Θέλουν όλους σας να σας μεταμορφώσουν σε μια νέα ιστορική οντότητα, την « ευρωπαϊκή ». και να καταστείλουν όλα τα εθνικά σας συναισθήματα και να ζήσετε ως μια πολυεθνική κοινότητα .. Ένας από τους "μεγάλους σκοπούς» της Σοβιετικής Ένωσης, τόνισε, ήταν η καταστροφή του εθνικού κράτους.

"Οι Βρυξέλλες, σκοπεύουν να απορροφήσουν τα εθνικά κράτη, ώστε να πάψουν να υπάρχουν."

Ο Bukovsky προειδοποιεί ότι, παρά την μέχρι τώρα επιτυχία, όπως η Σοβιετική Ένωση,έχει ενσωματώσει αντι-δημοκρατικές αρχές που θα αποτέλέσουν τους "σπόρους της δικής της καταστροφής".

"Δυστυχώς, θα καταρρεύσει και θα αφήσει πίσω από τεράστια καταστροφή τεράστια οικονομικά και εθνικά προβλήμάτα."

Ο Bukovsky ενώνει τη φωνή του με πολλούς άλλους , οι οποίοι ολοένα και περισσότερο προειδοποιούν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια ριζικά αντιδημοκρατική ολιγαρχία που τείνει να γίνει ένα ομοσπονδιακό υπερκράτος.

πηγή : http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/may/09052211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου