Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

εποχή αντιχρίστου ?

Ας κάνουμε μια κριτική της κατάστασης των ημερών μας και ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε πως θα είναι η κατάσταση του κόσμου ότανθα έρθει ο αντίχριστος .
Βλέπουμε σύσσωμη την Ελλάδα αυτοβούλως να κατηγορεί έναν καλόγερο . σε δημοσκόπηση που έγινε το 67% των ελλήνων απαιτεί το "άρον άρον φυλάκισον αυτόν" . Λοιδωρούνται ,προπηλακίζονται και καθαιρούνται όσοι δηλώνουν ορθόδοξοι .
Καθαιρέθηκε ο Ρουσσόπουλος που δήλωσε ότι είχε πνευματικό ! τι ξεπεσμός (τι είναι καμιά γιαγιούλα με τη μαντήλα που περιμένει πότε θα πεθάνει ?)
Ο βουλευτής, μέλος της εξεταστικής επιτροπής που πήγε και φίλησε το χέρι του Εφραίμ !!! Ολη η Βουλή των Ελλήνων τον κοροίδεψε αλλά και ο Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1 έκανε ολόκληρη εκπομπή για τον "ξεπεσμό" του βουλευτή !
Ο Κύπριος επιχειρηματίας Άθως Κοιρανίδης επειδή έκαμε το σταυρό του πριν πιεί νερό και δεν ορκίστηκε . Τον λοιδώρησαν και τον περιγέλασαν εκτός απο τη Βουλή των Ελλήνων και τα ΜΜΕ με τον Καμπουράκη και τον Οικονομέα στο πρωινό του mega .
Αναρωτιέμαι την εποχή του αντίχριστου πόσο πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα . Αν σήμερα λοιδωρούνται όσοι δηλώνουν χριστιανοί τότε τι θα τους κάμουν ? Σήμερα για ένα απλό θέμα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να απασχολήσει καν τον Τύπο .
Αλλά εκείνο τον καιρό όλο το κρατος και όλο το σύστημα θα επιβάλλει την αντίχριστη ιδεολογία και συμπεριφορά .
Αν τώρα εκλονισθήκαμε, διαιρήθηκαμε και δεν ομολογήσαμε πνεύμα Χριστού , πνεύμα αλληλοβοήθειας και συμπαράστασης εκείνο τον καιρό τι θα κάμουμε ? θα αλληλοσπαραχθούμε προφανώς .
Οι ελάχιστοι εναπομείναντες χριστιανοί θα έχουν φύγει στα βουνά οι δε παραμένοντες χριστιανοί λαϊκοί και κληρικοί θα φάσκουν και θα αντιφάσκουν .
Οι άγιοι μας έχουν προειδοποιήσει ότι τα μοναστήρια θα είναι τα προπύργια αντίστασης στον καιρό του αντιχρίστου . Εμείς μέσα σε μια εβδομάδα απαξίωσαμε όλη την μοναστική πολιτεία χωρίς ακόμα να έχει έλθει ο αντίχριστος . Φαντασθείτε να έλθει κιόλας τι έχει να γίνει .
Δυστυχώς μετρηθήκαμε και βρεθήκαμε λειψοί , αδελφοί μου χριστιανοί .
Το μόνο παρήγορο είναι ότι μας παραμένει λίγο καιρός ακόμα μέχρι να ενδυναμώσουμε την πίστη μας έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των χιλιάδων αγίων που γέννησε η τιμημένη πατρίδα μας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου