Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Το μεγαλείο των Ελλήνων... ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

"Σκότωσα δέκα άτομα",δήλωσε γνωστός τούρκος ηθοποιός,αναφερόμενος στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974,όπου πολέμησε,καθώς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.
"Ο πρώτος που σκότωσα,ήταν ένας 19χρονος Ελληνας αιχμάλωτος στρατιώτης",είπε ο ηθοποιός Ατίλα Ολγκάτς.

Ο Ολγκάτς συνέχισε λέγοντας: "ο πρώτος που σκότωσα,ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης.
Όταν έτεινα το όπλο προς το μέρος του με έφτυσε.
Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε.Στη συνέχεια,σκότωσα άλλους εννιά.

Αυτός είναι ο  μογγόλος που σκότωσε ένα Ελληνα αιχμάλωτο στα 19 του .

κ.Καραμανλή και κ.Μπακογιάννη κοιτάξτε όσο καιρό σας έμεινε κι εσάς κι εμάς να περπατάμε πάνω σε τούτη τη γή να μή κάνετε οποιαδήποτε υποχώρηση σε μογγολοσκοπιανοευρωπαιοαλβανούς αμερικανοχαφιέδες  πυροβολώντας για δεύτερη φορά το 19χρονο.
Τιμήστε την μνήμη των παιδιών που έπεσαν για τα χώματά τους.Μη δώσετε τίποτα σε αυτούς .

Δεν τους σκότωσε πάνω στη μάχη; Εν ψυχρώ, εν αιχμαλωσία; Μπράβο, κοιτάτε με ποιους συνομιλούμε!! Ο 19χρονος τον έφτυσε λέει. Μα βέβαια, Έλληνας ήτανε, όχι... χανούμ που γλύφει.

το φτύσιμο δείχνει μεγάλη παλικαριά. Αθάνατοι! ... η ύψιστη περιφρόνηση στο θάνατο.

Αψήφησε τον θάνατο έστω κι αν δεν είχε προλάβει να ζήσει την ζωή του και προτίμησε να φύγει με το κεφάλι ψηλά, να φύγει ως Έλληνας.
Αυτός ο 19χρονος πρέπει να είναι πρότυπο κάθε νέου ανθρώπου.

Η μοίρα αυτή των ανθρώπων δεν πρέπει να μας φαντάζει καθόλου μακρινή και αδύνατη να συμβεί σ' εμάς ή στους οικείους μας.
Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος και κάποιοι από εμάς να έχουμε ανάλογη μοίρα ή τουλάχιστον να βιώσουμε πολύ δύσκολες καταστάσεις.
Η ιστορία αυτή -και ο λόγος για τον οποίο γράφω αυτό το κείμενο-πρέπει να μας γεννήσει/ενισχύσει την πίστη και την διάθεση για καθημερινή αγωνιστικότητα ενάντια σε όλους αυτούς που προδίδουν την χώρα μας και που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε νέες εθνικές ήττες και καταστροφές, σε νέα ανθρώπινα δράματα απλών συμπατριωτών μας.
Η χώρα αυτή ανήκει σ' εμάς και όχι σ' αυτούς τους προδότες.
Όσο περισσότερο αγωνιστούμε εμείς οι πολίτες (και όχι ιδιώτες) εν καιρώ ειρήνης γι' αυτήν την χώρα, τόσο λιγότερους ήρωες θα χρειαστεί να θρηνήσουμε και δοξάσουμε εν καιρώ πολέμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου