Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

μετανάστες και η σταδιακή αλλοίωση της Ελλάδας

αναρωτιεται κανεις, εαν αυτο συμβαινει απλα και μονο λογω των οντως τραγικων συνθηκων ζωης στα οποια διαγει τον βιον το 70% περιπου του πληθυσμου της Οικουμενης, η αποτελει μερος ενος ανιερου σχεδιου για την καταστροφη της κοιτιδας της Ορθοδοξιας.
Να το δεις ως Χριστιανος και ως Ανθρωπος ειναι λογικο και αυτονοητο, το να δωσεις ψωμι και δουλεια και σπιτι και καλυτερη ζωη σε εναν ανθρωπο ως εικονα του Θεου Του Ζωντος, απο οπου και εαν προερχεται αυτος, οτι και εαν πρεσβευει. Εδω υπαρχει ομως και ενα ανθρωπινο οριο ανοχης.

Δεν μπορει σε χωρα 10.000.000 να ερθουν 20.000.000 μουσουλμανοι. Μπορειτε να φανταστειτε τι θα γινει. Εγω ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.

Να το δεις με την ιδιοτητα του Ελληνα και του ενεργου πολιτη και κατοικου αυτης της χωρας στην οποια γεννηθηκαμε, ζουμε και θα πεθανουμε συν Θεω, ειναι βαρυ και δυσκολο να βλεπεις καθημερινα 2.000 χιλιαδες περιπου κατα συντριπτικη πλειοψηφια μουσουλμανους, με εντελως διαφορετικη και εντονα εχθρικη προς την ορθοδοξια κουλτουρα και την οποια θεολογια τους, να μην θελει ουτε να ακουει για Χριστο και να θεωρει "απιστους" προς βρωσιν και ποσιν μαλιστα τους Χριστιανους.

Ας φωτισει ο Θεος τους κρατουντες να βοηθησουν να μετριαστει η αυτη η τραγικη κατασταση, γιατι για να λυθει το βλεπω εντελως απιθανο.

Να βοηθησουμε οσους ειναι προς Εκκλησιασμον, να ενταχθουν στην κοινωνια, και γιατι οχι να κατηχηθουν και να γινουν και εν Χριστω αδελφοι μας, ναι, αλλα να συνεχιστει επ'απειρον αυτη η εισροη μουσουλμανικου στοιχειου, ε τοτε πρεπει να ειναι καποιος η εντελως ηλιθιος, η αφελης, η τολμω να πω προδοτης της Πιστεως και της Ελλαδας, ωστε να μην αντιλαμβανεται το τεραστιο προβλημα που ερχεται και απειλει την ιδια την υπαρξη μας.

Δυστυχως η γεωγραφικη θεση της πατριδας μας ειναι τετοια που να την καθιστα εξαιρετικα ευαλωτη στην 'ειρηνικη' αυτη την φορα αποπειρα κατακτησης της Ευρωπης απο τις διαφορες Μογγολικες εθνοτητες και απο οτι διαφαινεται, το μελλον θα ειναι ζοφερο για την διατηρηση της Ελληνο-Χριστιανικης Κληρονομιας απο τις επερχομενες γενεες.


Ειναι αποριας αξιον, το οτι οι εκαστε κυβερνωντες αδυνατουν να αποδεχθουν την πραγματικοτητα, οσον αφορα τους Μωαμεθανους μεταναστες και να λαβουν μετρα δραστικα προς ωφελος του Ελληνικου λαου αλλα αντιθετα προετοιμαζουν την μαθηματικα βεβαιη σταδιακη συρικνωση του σε ενα μικρο ποσοστο μιας ευρυτερης αλλοδοξης μελλοντικης κοινωνιας, η ο οποια μονο κατ΄ ονομα πλεον θα λεγεται Ελλας.
Εάν παρατηρούσαμε αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας εδώ και λίγες δεκαετίες, θα μπορούσαμε να διακρίνουμε ότι υφιστάμεθα μια αργή αλλά σταδιακή εξαφάνιση των πανανθρώπινων αξιών μας και των ιδανικών μας. Δεν το καταλαβαίνουμε όμως γιατί γίνεται αργά και σιγά για να το συνηθίζουμε. Ένα μεγάλο μέρος καταστάσεων που πριν από 20, 30 η 40 χρονιά, θα μας έκαναν να φρίξουμε, και να βγούμε στους δρόμους, σιγά σιγά έγιναν κοινότυπες και σήμερα περνάνε απαρατήρητες η αφήνουν τελείως αδιάφορη την πλειονότητα του κόσμου.........Τα άσχημα προγνωστικά για το μέλλον μας, αντί να προκαλούν αντιδράσεις και εξεγέρσεις, δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να προετοιμάζουν ψυχολογικά τον κόσμο, ώστε να υφίσταται και να αποδέχεται τις εξαθλιωτικές και δραματικές συνθήκες ζωής που μας επιβάλλουν.......
Πηγή : athos.edo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου